j

TEKSTEN

Pakkend, prikkelend en passend

Een tekst schrijven is niet lastig, dat kan eigenlijk iedereen. Maar een tekst zó schrijven dat het de juiste doelgroep op de juiste manier aanspreekt is een ander verhaal. En daar kom ik in beeld. Ik help je bij het schrijven van krachtige, heldere teksten die kloppen. Teksten die kloppen qua opbouw, woordkeus, toonzetting en natuurlijk qua spelling. Het resultaat? Een pakkende en prikkelende tekst, passend bij de doelgroep.

Wat kan ik voor je doen?

  • Schrijven
  • Herschrijven
  • Redigeren
  • Corrigeren

Denk aan teksten voor websites, e-books, magazines, nieuwsbrieven, jaar- of congresverslagen, advertenties, flyers, folders of brochures, interviews, persberichten, columns, blogs, verslagen en rapporten, brieven of mailings. Staat de juiste tekstsoort er voor jou niet bij? Dan heb ik daar waarschijnlijk (nog) niet aan gedacht. Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Misschien kan ik jouw tekstsoort dan binnenkort aan het rijtje toevoegen!

PROJECTEN

Maatwerk

Regelmatig krijg ik de vraag: ‘Dus je doet projecten… Wat houdt dat eigenlijk in?’ Het antwoord op die vraag is simpel: Een project houdt in wat jij wilt dat het inhoudt. Elk project is namelijk maatwerk. Eén ding hebben alle projecten echter gemeen: ze hebben een duidelijk begin- en eindpunt. Het beginpunt is de vraag van de opdrachtgever, het eindpunt is het behalen van een duidelijke doelstelling. Hoe de ruimte hier tussen in wordt ingevuld is afhankelijk van de opdrachtgever en de doelgroep.

Wat kan ik voor je doen?

  • Projectondersteuning
  • Projectmanagement

Als projectmanager geef ik advies en procesbegeleiding van A tot Z. Ik werp een frisse blik op vragen als: Welke doelen wil je bereiken en bij welke doelgroep? Wat is je beginsituatie? Zijn er andere partijen betrokken? En welke slimme verbindingen kunnen we leggen? Ik schrijf een uniek plan van aanpak met concrete doelstellingen en help je met de praktische uitvoering van dit plan. Heb je zelf de projectleiding, maar kom je handen tekort om de secretariële en organisatorische taken zorgvuldig op te pakken? Dat gaat misschien ten koste van het resultaat en dat is zonde. Ik neem de projectondersteuning graag van je over zodat jij weer twee handen vrij hebt voor je eigen werkzaamheden.

WEBSITES: TEKST & ONTWERP

Een goede website is onmisbaar

Heb je een mooi bedrijf, een goed product, interessante ideeën, of wil je iets anders delen met een groot publiek? Dan is een goede website onmisbaar.

Een goede website is overzichtelijk vormgegeven, logisch ingedeeld, bevat pakkende teksten en is altijd up-to-date. Vaak vinden mensen dat ‘veel gedoe.’ Ze stoppen hun tijd en energie liever in de dingen waar ze goed in zijn en die ze leuk vinden om te doen. En terecht!

Complete website voor een vaste prijs

Gelukkig zijn er mensen die het ‘gedoe’ rondom een website juist leuk vinden en er ook nog eens goed in zijn. Samen met Evosites ontwikkelde ik een totaalpakket: Evosites maakt en onderhoudt de website. Ik schrijf de teksten. Een complete website voor een vaste prijs. Dit doen we al vanaf 750 euro.

Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!